Tacka vet jag halvfabrikat!
Fick tips om Hattings frysta pajskal häromdagen, herre vilken sensation! Visst - det är inte särskilt svårt att göra pajdeg själv, men det ta ju sån tiiid! Mixa, knåda, kladda, och så ska den alltid "vila 30 min i kylen" innan man kan grädda den, ibland ska den dessutom förgräddas. För att inte tala om all *s*t*n*s disk som det blir! Matberedare, pajform mm. mm. mm!
Visst, är man en inbiten hemmafru, så är det säkert inga problem, men hur kul är det att ställa sig och göra nåt dylikt efter en lång dag på jobbet när du kommer hem klockan åtta - VRÅLHUNGRIG? -Nej precis.
Då plockar man fram dessa små underverk ur frysen istället! (Finns i portionsstorlekar 4-pack, eller som stor paj.)
I min ugn står just nu 4 stycken små underbart doftande taco-pajer, gjorda på färsen som blev över i lördags när vi åt tacos - hur smidigt som helst! Fräste bara till lite färska champinjoner, scharlottenlök och vitlök som jag varvade färsen med i skalen, OST, och så in i ugnen!
Det är väl värt 32:50 :- ??!!